På menyen finnes både småretter og større middagsretter, samt mange
typer kaffe, te, øl og vin. Kafé
Kippers er et rolig sted, med skiftende kunstutstillinger på veggene.
Åpningstider for Kafé Kippers er kl. 11.00 til 23.00 hverdager kl. 11.00 til 24.00 på fredag kl. 12.00 til 24.00 lørdag kl. 12.00 til 23.00 søndag
Se lenke til menyer nederst på siden.
Kjøkkenet har åpent kl. 11.00 til 18.00 mandag og tirsdag kl. 11.00 til 22.00 onsdag, torsdag og fredag kl. 15.00 til 22.00 på lørdag kl. 14.00 til 20.00 på søndag
For
bordbestillinger og forespørsler om selskapslokaler og annen servering;
ring tlf: 55 30 40 80 i åpningstidene. Restaurantsjef er Ørvar Erlendsson, tlf. 40 46 24 27, orvar@ght.no.
Kaien på USF Verftet
er et populært sted i sommerhalvåret. Her kan en nyte hele solnedgangen
over byfjorden utover mot midnatt. Det er plass til 500 gjester på
uterestauranten, og på varme soldager kan det være greit å
reservere bord på forhånd dersom en vil spise middag. Matserveringen
skjer fra Kafé Kippers.
På USF Verftet er det fleksible lokaler
som egner seg for mange typer selskaper og privatarrangementer. Ta
kontakt for mer informasjon.
All serveringen på kulturhuset USF
Verftet drives av Terminus Gastronomi som er en del av Augustin og Grand
Terminus-gruppen. De driver i dag de to hotellene Augustin og Terminus,
samt Kalfaret Bryggehus og catering i Grieghallen.

|