USF VERFTET
Hjem > Nyheter > BAJAZZKONSERTENE UNDER NATTJAZZ

BAJAZZKONSERTENE UNDER NATTJAZZ

Bajazz på Nattjazz på USF
Bajazz på Nattjazz på USF

God jazzer må krøkes tidlig, og skikkelig. Det blir såklart Bajazz i år også. Regnbueorkesteret med Susanne Lundeng, tubabaserte Pelbo og en musikalsk forestilling om geitekillingen som kunne telle til ti og spille til tusen. Tre konserter som nok blir godt besøkt, og et godt tips er å reservere billetter på forhånd.

REGNBUEORKESTERET MED SUSANNE LUNDENG
Regnbuen Barneorkester ble stiftet av entusiastar i oktober 2000. Orkesteret er foreldredrevet, har utøvare mellom 8 og 15 år, og er det eneste strykeorkesteret for barn i Bergen sentrum. Som oftest spiller orkesteret klassisk musikk, men på denne konserten ønsker de å vise at strykere og blåsere i tillegg også kan spille jazz, rock og folkemusikk. Susanne Lundeng fra Bodø, er en av våre mest særpregede og kritikerroste felespillere.

Regnbueorkesteret spiller familiekonsert i Røkeriet søndag 30. mai. Dørene åpner kl. 13:30 og konserten begynner kl. 14:00.

GEITEKILLINGEN SOM KUNNE TELLE TIL TI
Drøvtyggjermatematikk til tusen! Med Nils Jansen på saksofon/klarinett og Espen Rud på sang, fortelling og tromming.
Grunnlaget for denne konserten er Alf Prøysen sin fortelling om Geitekillingen som kunne telle til ti og som kunne spille til tusen. Geitekillingen kan i alle fall spille både 2, 3, 4, 5, 6 og 7 fjerdedelstakt. Dyrene i fortellingen blir levendegjort gjennom saksofoner, klarinett, trommer og andre perkusjonsinstrumenter. Vi får høre Nils Jansen spille på den lille sopranino- og altsaksofonen, den store bassaksofonen, bass- og kontrabassklarinetten, den vanlige B- klarinetten og tverrfløyte. Espen Rud sitter bak trommesettet, der han i tillegg til å synge litt, er den som forteller historien om killingen.

Forestillingen om geitekillingen spilles søndag 30 mai kl. 12:00 og 14:00 i Sardinen USF

PELBO - TUBA MED SPRETT
Bandet med verdens rareste besetning er klar for familiekonsert. Ine Hoem synger og spiller på diverse elektroniske greier, Kristoffer Lo spiller tuba og elektronikk og Trond Bersu spiller trommer.
Med rockefuzzpedaltuba og til dels uvøren scenesvinsing og svansing med et digert instrument, kan en lure på hvordan Kristoffer unngår å skade seg selv og medmusikantene sine, og samtidig får det til å svinge så kolossalt sammen med Trond på trommer. Midt oppe i alt dette skal Ine holde styr på guttene, synge og trykke på knapper. Velkommen til en konsert med tuba-gøy og rytmiske sprell.

Pelbo spiller søndag 30 mai kl. 12:00 og 14:00 i Røkeriet USF.

Se også Bajazzprogrammet på Nattjazz sine nettsider her.

Reservering av billetter: Send navn og antall billetter til bajazz@bergenjazzforum.no (senest 2 dager før konserten). Det vil bli sendt ut en bekreftelse på reservasjonen, og billettene kan hentes i døren før konserten senest en halv time før konsertstart.

.......................................................
Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement.
Rullestolbrukere har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til Sardinen USF og Kafé Kippers.
USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.

 

Opprettet: 27/5-2010

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon