USF VERFTET
Hjem > Nyheter > KONSERTHØSTEN 2010 TAR FORM

KONSERTHØSTEN 2010 TAR FORM

Høstens konsertliste på USF begynner å ta form. Jazzklubben Bergen Jazzforum legger ut bekreftede konserter fortløpende, og flere andre arrangører har booket seg inn på USF med sine konserter. Mange datoer er reserverte, så det kommer enda flere. Følg med på www.usf.no for oppdatert program. Vi minner gjerne om at BIT Teatergarasjens Oktoberdansfestival, som skal ha en del forestillinger i Studio USF, også er klare med billetter i forsalg nå.

Det franske metalbandet Gojira innleder sesongen på USF. De spiller 22 august, og det blir en fin opptakt til årets Hole in the Sky - Bergen Metal Fest. Høydepunktene står som alltid i kø på HITS, vi bare nevner Venom og Autopsy sånn i forbifarten nå. HITS starter med flere kvelders metal-club på Garage, og flytter til USF 27. og 28. august for de store konsertene.

Bergen Jazzforum inviterer til dobbeltkonsert og skikkelig jazzklubb, med skikkelig jazz og skikkelig bra musikere 10. september. Norsk-svenske Atomic skulle være kjent for de fleste, og suppleres av amerikanske Vandermark 5.

Amerikanske Misfits kommer den 11. september, med komplett og bloddryppende skrekkpakke inneholdende knokler og kors, vampyrer og aliens.
Benytt sjansen - en slik kombinasjon av rockpunkmetal og horrorshow kommer ikke rekende til Bergen altfor ofte.

Karpe Diem gjorde en glimrende konsert under årets Bergenfest. Nå har Bergenlive invitert dem tilbake til byen og stedet er USF denne gangen. Fullt band og DJ Eshm er med på scenen den 23. september.

Lars Vaular og venner overtar scenen etter Karpe Diem og gjengen. 24 september. Norgesturnéen starter såklart på hjemmebane i Bergen.

Lissie, det amerikanske stjerneskuddet med fregner og Telecaster kommer til USF 30. september. Musikk i grenselandet rockpopcountrysoul og en himmelhøy x-factor.

Hilde Louise Asbjørnsen m/band kommer med musikk i grenselandet jazz og kabaret til jazzklubben den 8. oktober.

Volbeat er ett av Danmarks aller største rockband. Etterspørselen fra Norge har også vært stor de siste årene, og endelig har Radar Booking hentet dem hit til turné. Volbeat sjøl skulle vel være grunn god nok til å ta turen til USF 20. oktober, men supportbandene Entombed og The Kandidate er bonuser som visker ut all tvil! Se og hør her.

Dagen etter er det et betydelig mer dempet musikkuttrykk som lyder fra scenen i Sardinen USF. Engelskmannen Tom McRae har gjennom sine åtte (!) tidligere konserter i Bergen samlet en stor skare hengivne fans som omfavner hans stille og melankolske musikk. Det er Bergenlive som er vertskap denne kvelden, 21. oktober.

In the Country - den kritikerroste trioen med Morten Qvenild, Roger Arntzen og Pål Hausken - spiller på jazzklubben 29. oktober.

Åge Aleksandersens konsert som opprinnelig var satt til Peer Gynt-salen 27. august er flyttet til USF. Ny dato blir 12. november. Kjøpte billetter gjelder. Kong Åge selger ut lokalet, så kjapp dere til billettlukene!

Gå til programlisten her.
Flere konserter kommer - følg med.

Billetter til alle arrangementene selges i forsalg hos Apollon Platebutikk i Nygårdsgaten og på nettet hos Billettservice.no.

 

Opprettet: 30/6-2010

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon