USF VERFTET
Hjem > Nyheter > BO KASPERS ORKESTER ER TILBAKE

BO KASPERS ORKESTER ER TILBAKE

Bo Kasper Sundström og hans orkester får det til å svinge enten de spiller slentrende jazz, bekymringsløs pop eller lett rufsete rock. Låter som "Puss", "Hon er så söt" og "Söndag i sängen" plystres gjerne i de norske hjem. Det er mange som har ventet på et gjensyn med Bo Kaspers Orkester i Bergen. Torsdag 18. november entrer de scenen på Røkeriet USF.

For to år siden kom albumet "8" som fikk en femmer i VG og var oppfølgeren til "Hund" (2006) som blant mange fengende låter inneholdt radioslageren "I samma bil". Denne høsten vil Bo Kaspers være aktuell med enda et nytt album, med tittelen "New Orleans".

Totalt har Bo Kaspers solgt mer enn 1,3 million album så langt i karrieren, og plasserer seg dermed blant Skandinavias største artister. Bo Kaspers ble dannet i 1991 og består av Bo Kasper Sundström (vokal og gitar), Fredrik Dahl (trommer), Michael Malmgren (bass), og Mats Schubert (tangenter og gitar). I de siste årene har også trompetisten Peter Asplund satt sitt preg på BKO-soundet og gitt stadige hint tilbake til de første jazzete suksessplatene.

Bo Kaspers Orkester er en av de virkelige tungvekterne i skandinavisk musikkliv, og har festet et solid grep om det norske publikummet. Samtlige av deres foregående album har vært blant landets 10 mest solgte. Bo Kasper Orkester serverer vakre melodier og sterke melankolske tekster. Ensemblet utstråler pur livsnytelse, doven sommerstemning og besitter en enestående musikalitet. Dette er popmusikk av beste sort.

Sist de var i Bergen, i februar 2009, solgte de ut 1500 billetter i Peer Gynt-salen i Grieghallen og ble møtt av et meget entusiastisk publikum. Denne gangen blir det litt mer intime omgivelser i Røkeriet USF, og det forventes et like entusiastisk publikum og topp stemning.

Røkeriet 18 november kl. 22:00.
Aldersgrense: 18 år

Billetter kr. 450/400 (BT-kort). Forsalg Billettservice.no og Apollon platebutikk i Nygårdsgaten.

Arrangør Bergenlive , tlf. 55 21 50 60.
post@bergenlive.no

Opprettet: 7/9-2010

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon