USF VERFTET
Hjem > Nyheter > HILDE LOUISE ASBJØRNSEN FOR STORE OG SMÅ

HILDE LOUISE ASBJØRNSEN FOR STORE OG SMÅ

Først blir det jazzklubb for voksne på fredagskvelden 8. oktober - og neste formiddag er det på an igjen med Bajazzkonsert for de minste.

Etter fem soloplater og årelang sceneerfaring har Asbjørnsen etablert seg som en av Norges mest aktive og anerkjente artister. Hun blander ulike jazzstiler, komponerer sine egne låter og fremfører i grenselandet mellom kabaret og konsert.

På de to siste platene, Sound your horn og Never ever going back, har hun jobbet med et større antall musikere og finmaskede arrangementer som flørter med pop-sjangeren. Men alene med mikrofonen, kun backet av kontrabass, trommer og piano, leverer hun ekte, skikkelig jazz.

"Hilde Louise Asbjørnsen er et unikt talent. Hun er en gudbenådet underholdnings- og kabaretartist, men også en framifrå jazzsangerinne og låtskriver." Svein Andersen, Aftenposten.

Hilde Louise Asbjørnsen - vokal / Klaus Robert Blomvik - trommer / Jan Martin Smørdal - gitar / Anders Aarum - tangenter / Jens Fossum - kontrabass

Sardinen USF 8 oktober. Dørene åpner kl. 21:00. Konsertstart kl. 22:00.
Kr. 170 / 110.
Billetter i forsalg hos Billettservice sine utsalgssteder, bl.a. Apollon Platebutikk i Nygårdsgaten og postkontorene. Bestill og kjøp over internett her.
Arrangør er Bergen Jazzforum.

----------------------------------

Lørdagen etter, den 9. oktober, blir det Bajazzkonsert på USF.
Hilde Louise gjør en helt ny barneforestilling med fullt band, fin musikk og noen ablegøyer. 

NB! Merk ny dag (lørdag) og tidspunkt!

Dørene åpner kl. 11:00. Konsertstart kl. 12:00. Billetter kr. 50 selges ved inngangen. Barn under 2 år gratis.

 

Opprettet: 30/9-2010

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon