USF VERFTET
Hjem > Nyheter > KAREN REBEKKA VASSTRAND STILLER UT I BORGGÅRDEN USF

KAREN REBEKKA VASSTRAND STILLER UT I BORGGÅRDEN USF

Store oljemalerier med motiver fra Bergen og Vestlandet kjennetegner Vasstrands arbeider for tiden. I Borggården på USF kan en frem mot jul se tre av hennes bilder.

Hun skriver selv:
"Jeg tar ofte utgangspunkt i bylandskap selv om det nok er det indre landskapet som interesserer meg (menneskets indre verden). I så måte er jeg påvirket av bl.a Edward Hopper og Giorgio Chirico. Noen kan nok kjenne seg igjen i Bergenske gater, men jeg prøver å gjøre bildene mine allmenngyldige og åpne, ja universelle."

Kunstmegler.no presenterer henne slik: 
"Karen Rebekka Vasstrand ble uteksaminert fra Vestlandets Kunstakademi i 1978. Hun er innkjøpt av blant andre Norsk Kulturråd, Hordaland Fylkeskommune, Gullfaks B og C, og har gjort utsmykning av Bergen Landfengsel og Blåbærlia Psykiaktriske Sykehus. Vasstrand har også vunnet juryens pris i 2000 ved "Muro Dipinto" i italienske Dozze. Til sammen har hun hatt 15 separatutstillinger i Norge. Hun arbeider for tiden hovedsaklig med oljemaleri, med motiv fra Bergen og Vestlandet, og ofte ligger det en mytisk og drømmende stemning over, og i, gatene som mange kjenner seg igjen i."

Utstillingen i Borggården er åpen i USFs åpningstider:
Hverdager kl. 11 - 23.
Lørdager og søndager kl. 12 - 23.

Se presentasjon av Karen Rebekka Vasstrand på kunstmegler.no her.


Opprettet: 6/12-2010

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon