USF VERFTET
Hjem > Nyheter > NESTE ÅRS KONSERTREKKE PÅ USF STARTER MED ET BRAK, BOKSTAVELIG TALT

NESTE ÅRS KONSERTREKKE PÅ USF STARTER MED ET BRAK, BOKSTAVELIG TALT

Gartnerlosjen kommer nemlig 21 januar og dæljer løs på hvitevarer i god gammel stil. Ikke nok med det - hele Duplex-sirkuset kommer samme dag, med Hurra Torpedo, Black Debbath, Maroder, Bare Egil Band og selveste konferansier Jorunn Lønning. Deretter kommer Kyuss, Wombats og NAS. Og en del jazz etterhvert.

Det er Bergen Live som er vertskap for Duplexfestivalen 21. januar, billetter kjøpes på forsalg her. Les mer her.

10. februar blir det elegante R'n B toner fra Shontelle, damen med superhiten Impossible med nesten 22 millioner treff på youtube.com. Bergen Live er vertskap og billetter kjøpes her.

11. mars kommer pionerene av stonerrocken til USF. Supergruppen Kyuss regjerte på 90-tallet, byttet medlemmer ofte, men Garcia, Bjork og Oliveri var sentrale medlememr hele tiden. Og nå kommer de til Bergen med KYUSS LIVES. Igjen er det Bergen Live som har fixet, og billettene kjøpes her.
Les mer her.

22. mars blir det fengende engelsk danserock, med allsang og beatlesfeeling. Stageway har hentet The Wombats hit og billetter kjøpes her. Les mer her.

26. mars Blir det hiphop av beste slag. NAS jobber på sitt tiende soloalbum nå, og resultatet blir å høre fra scenen på USF i slutten av mars. Forrige konsert i Bergen i 2008 omtales som legendarisk. Arrangører er Qualitytime. Billettter i forsalg her. Les mer her.

Følg med på programsidene på www.usf.no for oppdaterte konsertlister.
Meld deg også på vår side på facebook her, så får du viktige meldinger rett i feeden din.
Opprettet: 13/12-2010

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon