USF VERFTET
Hjem > Nyheter > DE FIRE STORE I NORSK METALL AVSLUTTER HOLE IN THE SKY FESTIVALEN

DE FIRE STORE I NORSK METALL AVSLUTTER HOLE IN THE SKY FESTIVALEN

Den tolvte festivalen blir også den siste. Den norske suksessfestivalen avslutter på toppen av en utrolig utvikling fra amatører til én av de best renommerte metalfestivalene i Europa - med Immortal, Enslaved, Satyricon og Mayhem på scenen på USF siste helgen i august.

Det blir en fest og et gravøl. Her på USF-kontoret har vi møtt vår siste gråtende og tryglende rumenske metal-fan uten billett til festivalen, den siste rådville meksikaner med koffert - men uten husly, billett eller penger. Byen har vært et valfartsted for metalpublikum fra hele verden som har reist hit for å oppleve metalmusikken, så og si presentert i dens vugge i Bergen. Det har vært en fryd å overlate alle scenene på USF til arrangørene og det har vært en glede å ha et så dedikert publikum på besøk.

Festivalen har spilt en viktig rolle som formidler i musikkmiljøet i Bergen, og ikke minst som et bindeledd og treffpunkt mellom aktørene i lokal og internasjonal musikkbransje.  I år blir det siste gangen for gjengen bak dugnaden for Hole in the Sky og det vil utvilsomt bli litt emosjonelt når Immortal lar siste akkord tone ut på scnene i Røkeriet lørdag 27 august. Vær der.

I tillegg til Immortal, Enslaved, Satyricon og Mayhem spiller Godflesh, Marduk, Saint Vitus, Ghost, Negative Plane, Virus og Devil. Flere band bookes etterhvert.

Les mer på festivalens nettsider www.holeinthesky.no
Les mer i BA her

Billetter i forsalg på www.Billettservice.no


 

 

Opprettet: 8/4-2011

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon