USF VERFTET
Hjem > Nyheter > FESTIVALSTEMNING PÅ USF - NATTJAZZ OVERTAR SCENENE

FESTIVALSTEMNING PÅ USF - NATTJAZZ OVERTAR SCENENE

Nei nei ingenting å stusse på - kjøp billetter til Nattjazz nå. Povl Dissing skal f.eks. spille med Brazz Brothers 2 juni.
Nei nei ingenting å stusse på - kjøp billetter til Nattjazz nå. Povl Dissing skal f.eks. spille med Brazz Brothers 2 juni.

...jazzarbeidere med kabler, kjøreplaner og ølkasser bak enhver dør. Nattjazzen setter preg på USF, og USF er en viktig del av festivalens særpreg. Alle scener er under samme tak, og bare åpningsdagen byr på 7 konserter på samme billett!

Hvor ellers finnes en tilsvarende urban-intim-kompakt jazzfestival med program i stjerneklassen? Ja, vi lar med stor glede Nattjazzen invadere USF 24 timer i døgnet de neste 12 døgn. Se oversikt over hele programmet på våre nettsider, eller på Nattjazz sine nettsider.

Litt praktisk informasjon:

Det er begrenset parkering på USF. Vi oppfordrer til å la bilen stå og spasere gjennom smitt og smau istedet.

Billetter til Nattjazz selges på forsalg på nett hos Billettservice og på diverse utsalgssteder som Posten, Narvesen og Apollon platebutikk. Nattjazz sin billettbod på USF åpner kl. 19:00 hver kveld. Det er dessverre ikke mulig å kjøpe billetter på USF før det.

Husk at hvis du er veldig glad etter siste konsert om natten og gjerne vil synge høyt på vei hjem, så kan det være noen naboer som heller vil sove. Ta hensyn til det, selv om det virker rart for deg der og da.

Adgang til kontorer, øvingsrom og atelierer i USF-huset kan dessverre ikke skje gjennom hovedinngangsdøren etter kl. 20:00. Bruk dør C, D, E eller F.

Alle spørsmål som handler om Nattjazz rettes til Nattjazz. Her på USF-kontoret vet vi mye, men Nattjazz har full oversikt over detaljer rundt festivalen. Ring derfor jazztelefonen 55 30 72 50 eller skriv til nattjazz@nattjazz.no dersom du lurer på noe.

Og til alle: GOD NATTJAZZ!

Opprettet: 23/5-2011

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon