USF VERFTET
Hjem > Nyheter > NYTT SUPERBAND - HVEM DA?

NYTT SUPERBAND - HVEM DA?

KKK Me O er et band mange har hørt om, men som de færreste har hørt. Men selv etter bare noen få konserter har de opparbeidet seg en slags mytisk forventning blandt musikkpublikummet. Hvem er i dette superbandet og hvordan høres det ut?

De som har sett og hørt dem med sine egne øyne på en av de få sagnomsuste og smekk utsolgte konsertene kan fortelle om svovel, svette, afrikansk desert blues og morderisk sax. Bandet bygger på arven etter medlemmenes tidligere band: My Midnight Creeps, Ricochets og Madrugada, men Kitchie Kitchie Ki Me O har funnet sitt helt eget uttrykk. Det er ingen tvil om at dette er kanskje det bandet i Norge som musikkbransjen har de høyeste forventninger og forhåpninger til i 2011.

De er: Alex K (vokal, gitar), Bez Farazollahi (trommer), Frode Jacobsen (bass), Dag Stiberg (sax), Anders Møller (perkusjon), Rikke Norman og Marianne Pentha på kor.

Og slik høres det ut: http://vimeo.com/23906210

www.kitchiekitchiekimeo.co

De spiller på Nattjazz lørdag 28 mai. Andre band og artister denne kvelden er trompetisten Mederic Collignon, vår "egen" trompetist Arve Henriksen med sin trio, Farmers Market som ploger i rasende tempo gjennom balkanske jorder, Berlinkvartetten Die Enttäuschung, de smått progressive Sasquatch og progazzrockgitaristen Hedvig Mollestad og hennes trio.

Èn billett - sju konserter!

Billetter i forsalg på Billettservice.no her.
Billetter selges også i forsalg hos Apollon platebutikk i Nygårdsgaten, på postkontorene og Narvesen.
Billettboden på USF åpner kl. 19:00 hver kveld.

Se også NATTJAZZ SINE NETTSIDER

 

Opprettet: 27/5-2011

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon