USF VERFTET
Hjem > Nyheter > VELG FAVORITTFILMEN DIN OG SE DEN PÅ CINEMATEKET USF

VELG FAVORITTFILMEN DIN OG SE DEN PÅ CINEMATEKET USF

BEst å være sammen med noen du kjenner  når du møter disse to fra The Shining, som du gjerne ville se om igjen men ikke alene...
BEst å være sammen med noen du kjenner når du møter disse to fra The Shining, som du gjerne ville se om igjen men ikke alene...

Og det er duket for en god, varm og intim kinostemning: Du kan nemlig ta med deg opp til 50 venner for å se en av visningene dersom "din" film blir plukket ut. Les mer om Cinemateket sin sommerkonkurranse her. Frist for å være med er 30 juni.

Du er herved invitert til å komme med forslag til hvilke filmer Cinemateket skal vise i sitt augustprogram i år!

Velg en film som betyr noe for deg - kanskje er den en av favorittfilmene dine, kanskje er den en film du så under spesielle omstendigheter, eller en film som du har lyst å dele med andre. Kanskje er det en film du alltid har drømt om få se på stort lerret! Men, du må begrunne valget ditt. Du kan utforme begrunnelsen slik du vil, i form av en tekst, en illustrasjon eller et fotografi, men det er viktig at vi og andre som leser eller ser bidraget får lyst til å se filmen! Du må gjerne komme med flere forslag, men da må du også legge ved flere begrunnelser.

Cinematekets valg blant de innsendte bidragene vil kunne bli påvirket av hvorvidt det er mulig å skaffe en visningskopi av filmen eller ei. Dersom vi velger ut ditt bidrag kan du invitere med deg opp til 50 venner og bekjente helt gratis til en av visningene av "din film". Fristen for innsending av forslag er torsdag 30. juni 2011. Er du blant de utvalgte, får du beskjed innen 7. juli. Legg også ved et portrettbilde av deg selv, og et par linjer om hvem du er. De utvalgte filmene vises på Cinemateket hver torsdag og søndag i august måned.

Slik sender du oss ditt forslag:
Filmtittel, begrunnelse, portrettbilde, en liten tekst om hvem du er og din epost sendes til post@cinemateket-usf.no innen 30. juni 2011.

Se Cinemateket USF sine nettsider her.

 

Opprettet: 22/6-2011

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon