USF VERFTET
Hjem > Nyheter > BLI MED PÅ DANS I HØST

BLI MED PÅ DANS I HØST

FRA KLASSISK BALLETT TIL HIPHOP - FRA DANSEGØY FOR DE SOM ER 65+ TIL DANSELEK FOR DE SOM ER 1+

Det er like før aktiviteten på Bergen Dansesenter starter igjen. Hundrevis av barn og ungdom kommer hit til danseundervisning hver dag, men BDS har også tilbud til voksne og ungdom om bl.a. hiphop, break, pilates, improvisasjonsdans og trim (Tid for bevegelse).
Blant dansesenterets mange kurs never vi at Stephanie, Piero og Charlie også i høst er instruktører på hiphop og break med ulike klasser for gutter og jenter fra 7 år og opp til 15 år.

Kursene starter opp fra 22. august, så ta en titt på BDS' nettside og meld deg på. Mange av tilbudene er veldig populære så det er lurt å være tidlig ute. Dansesenteret arrangerer også kortere kurs og helgekurs utover høsten, det er bare å følge med på nettsiden www.bergen-dansesenter.no.

Bergen Dansesenter (BDS) er et kompetansesenter for alle som driver med dans, med tilbud til både profesjonelle dansere, kulturskoleelever og andre. BDS dekker både det dansekunstneriske og det pedagogiske feltet og tilbyr informasjons- formidlings- og produsenttjenester for dansere, publikum og andre kulturmiljøer.
BDS er også produsent for ungdomskompaniet for samtidsdans - esc - som er sammensatt av talentfulle ungdommer i alderen 15 - 18 år. Det profesjonelle dansemiljøet kan dra nytte av BDS sine ukentlige Proda-klasser (profesjonell dansetrening.
Alle BDS' pedagoger har en profesjonell dansepedagog- og/eller danseutdanning på høyskolenivå og tilsvarende. Dette sikrer et høyt nivå på undervisningen.

SALSADANS PÅ USF
De som ønsker å lære å danse salsa i høst kan kontakte Bergen Salsaklubb som arrangerer kurs og dansekvelder i lokaler på USF Verftet. Hver torsdag er det salsadanskveld som er åpen for alle. Her kan du treffe andre som danser, som vil danse og som tilbyr kurs.Opprettet: 8/8-2011

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon