USF VERFTET
Hjem > Nyheter > DANKO JONES MED SISTE GITARRIFF

DANKO JONES MED SISTE GITARRIFF

Etter over 20 år med Røkeriet som konsertal er det slutt med musikere bak en skorstein, kald trekk på beina, kokheite overkropper og akustiske instrumenter under kraftig kondensangrep.

Historiene om alt som har skjedd i Røkeriet i årenes løp er mange, og tildels veldig gode. Vi er allikevel ikke lei oss for at det nå er duket for historiens siste konsert i det gamle fiskerøkeriet. Tvertimot ser vi frem til at publikum, artister og scenearbeidere skal få sine fortjente gode forhold hos oss på USF.

Vi kommer ikke til å savne kondensen som rant nedover veggene i strie strømmer slik at f.ex. Dubliners spilte på våte gitarer og mandoliner. Ei heller gittergulvet oppe langs veggen fra backstage som umuliggjorde artistenes entré i høye hæler, for ikke å snakke om høydeskrekken som åpenbarte seg blant en del musikerne da de så at det var fri sikt ned. Vi husker lyd- og lysteknikere som klatrende apekatter opp og ned veggene. Ekstrapersonell ble stasjonert ved alle dører som kunne åpnes, bare for å jevnlig lufte publikum på vei til total åndenød underveis i konserter.

At stemningen var god og tett er ingen overdrivelse. Men det tror vi det blir i den nye fine salen også. Og hvis noen savner innemiljøet slik det var i gamle Røkeriet, så bare stenger vi for all ventilasjon og hiver inn litt gammel leire og våt murstein som kan ligge og evaporere og lage deilig kjellerfeeling.

Siste konsert ut er Danko Jones, presentert av Bergen Live som har vært en av våre nærmeste samarbeidspartnere de siste årene. Les mer om konserten og billettkjøp her.

Opprettet: 23/11-2011

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon