USF VERFTET

Vi takker alle kulturgjester og spisegjester for besøkene i året som har gått - nå benytter vi jule- og nyttårstiden til å pusse litt opp og gjøre det triveligere for publikum

Kafé Kippers holder lukket fra 19. desember og åpner igjen 9. januar. I den tiden vil taket i kafélokalet bli ordnet slik at akustikken blir bedre. De flotte takbuene i pusset metall har vært fine å se på, men har ført til dårlig akustikk og lydforhold som har vært strevsomt for gjestenes ører. Takbuene blir beholdt, men får påmontert akustiske plater av samme type som ble montert i Tilbygget sist år. Så nå skal det være fullt mulig å føre en diskret samtale over et glass i Kafé Kippers. En liten ombygging av området rundt bardisken står også på planen.

Den første uken i januar vil det bli byggearbeider i Borggården. Dette er i forbindelse med at nye toaletter skal anlegges der og grunnen må graves opp for å legge rør. Hovedinngangen til USF vil i det tidsrommet være stengt for ferdsel.

Visningsrommet USF vil være lukket i 2012 på grunn av byggearbeidene, og det blir dermed ingen større kunstutstillinger på USF det kommende året.

USF og Terminus Catering, som driver Kafé Kippers, går inn i et år som vil by på utfordringer. "Halve" USF vil være stengt på grunn av ombyggingsarbeidene knyttet til Arena USF. Men aktiviteten i kinosalen Cinemateket USF og konsertaktivitetene i Sardinen USF fortsetter som vanlig. Bergen Jazzforum fortsetter sine jazzkvelder og Bergen Live booker in sine konserter (se programsidene). Kaféen fortsetter sitt gode lunsj- og middagstilbud og bardriften på kulturarrangementene.

Ser mer informasjon om ombyggingen og følg byggebloggen på www.arenausf.no.

Lokalene på USF er tilgjengelige for leie, enten det er private arrangementer eller kulturarrangementer.
For selskaper eller møter - ring Terminus Catering v/ Tomas Johannessen tlf 55 30 40 80 / 41 20 18 80
For leie av lokaler til kulturarrangementer - ring USF v/Sindre Didriksen tlf. 55 30 74 10 / 92 84 84 80

GODT NYTT KULTURÅR - OG TAKK FOR DET GAMLE!

 

 

Opprettet: 19/12-2011

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon