USF VERFTET
Hjem > Nyheter > THE END OF LCD SOUNDSYSTEM

THE END OF LCD SOUNDSYSTEM

LCD Soundsystem holdt det bare gående i ti år, men rakk å bli utropt til grensesprengende premissleverandører av en samlet musikkpresse.

SHUT UP AND PLAY THE HITS er en dokumentar om bandets aller siste konsert i Madison Square Garden, samt et portrett av en åpenhjertig og tydelig melankolsk James Murphy - bandets frontfigur og åndelige leder i alle år. I dokumentaren forsøker han i et intervju med Chuck Klosterman å forklare hvorfor han tok beslutningen om å oppløse bandet, oppturer og nedturer gjennom årene, og motstridende følelser i forhold til stjernelivet.

Filmen er delt i tre forskjellige segmenter, opptakten til konserten; selve konserten (med noen hinsides bra liveklipp); og dagen derpå, når Murphy må si farvel til instrumentene og drikke gravøl med bandet. Det hele er fortalt gjennom Klostermans intervju. SHUT UP AND PLAY THE HITS er kun en av mange musikkdokumentarer under årets BIFF og er et selvskrevet kinobesøk for alle musikkentusiaster, enten en måtte ha et forhold til LCD Soundsystem eller ei.

Vises i Cinemateket 23. oktober kl. 21:45 + 24. oktober kl. 19:40.

Mer info: http://www.biff.no/filmbase/2012/shut_up_and_play_the_hits.html

Billetter 23. oktober: http://purchase.filmweb.no/TicketSale/ChooseSeats.aspx?showId=710840

Billetter 24. oktober: http://purchase.filmweb.no/TicketSale/ChooseSeats.aspx?showId=710844

Opprettet: 22/10-2012

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon