USF VERFTET
Hjem > Nyheter > FILMSKAPERE PÅ VEI - MED SNIKPREMIERE

FILMSKAPERE PÅ VEI - MED SNIKPREMIERE

Vestnorsk Filmsenter og Cinemateket byr på et fyldig program som spenner fra dokumentarfilm til animasjonsfilm med tema som internasjonal tilnærming til dokumentarfilm, internasjonal distribusjon av animasjonfilm og dubbing/lydarbeidmed animasjon. Kvelden toppes med snikpremiere på den kritikerroste animasjonsfilmen "A town called Panic", eller på norsk: Kaos i landsbyen.

Vises 1. september kl. 19:00 i Cinemateket USF. Gratis adgang.

Se utdrag fra A Town Called Panic her.

Kveldene med tittelen Filmskapere på vei er gratis og åpne for alle som er interesserte i hva som rører seg i filmproduksjonsmiljøene på Vestlandet og i Bergen. Her kan en se alt fra amatørfilmer og enkle musikkvideoer på mini-DV til profesjonelt produserte reklame-, kort- og spillefilmer. For filmskaperne er disse arrangementene en mulighet til å få vist sine verk for kollegaer og publikum - og til å få kommentarer, tilbakemelding, ris og ros.

Filmskapere på vei er et samarbeid mellom Vestnorsk Filmsenter og Cinemateket USF. Filmene som vises er enten produsert på Vestlandet, eller støttet av Vestnorsk Filmsenter. En av senterets hovedoppgaver er å bevilge midler til produksjon av film og video på Vestlandet.

Filmskapere på vei arrangeres første tirsdag i måneden, kl. 19.00 på Cinemateket USF.

Har du noe du ønsker å få vist, eller vil du ha mer informasjon? Ta kontakt med Vestnorsk Filmsenter, tlf. 55 56 09 05, eller Cinemateket USF v/Ole Petter Bakken,  tlf. 55 31 85 80.

Innleveringsfrist for filmer er uken før arrangementene, men gi gjerne beskjed tidligere dersom du har noe du ønsker å vise. Send også produksjonsopplysninger, en kort beskrivelse og et bilde hvis du har. Filmer kan leveres til Vestnorsk Filmsenters kontor i 4. etasje på USF Verftet.

 

Opprettet: 26/8-2009

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon