USF VERFTET
Hjem > Nyheter > SJU ÅR UTEN RØYKSOPP I BERGEN - MEN NÅ SPILLER DE PÅ EKKOFESTIVALEN

SJU ÅR UTEN RØYKSOPP I BERGEN - MEN NÅ SPILLER DE PÅ EKKOFESTIVALEN

Denne helgen er det klart for tre dagers Ekkofestival på USF Verftet. Programmet inneholder mange artister og kunstnere det er vel verdt å gjøre seg kjent med, og Röyksopps tilbakekomst til Bergen blir høydepunktet for mange. Løp og kjøp billett nå!

Som i tidligere år blir alle scenene på USF brukt, og publikum får anledning til å både høre ny musikk og se ny kunst. Parallelt med all musikken blir det nemlig vist en kollektivutstilling i Visningsrommet USF med tittelen "New Pleasure - contemporary art from Norway and Finland". Ekkofestivalen setter seg fore å forene kunstneriske, visuelle og musikalske uttrykk, og i scenelokalene kan publikum oppleve både bilder, videokunst og intallasjoner.
I hovedsak er det nordiske artister, og noen britiske, i elektronika- og popsjangeren som står på programmet i høst. Foruten lokale toppnavn som Röyksopp og Karin Park, spiller danske Efterklang, svenske Jonathan Johansson og finske Moby Dictator m.fl. To bestillingsverk og urfremføringer blir det også: Real Ones spiller "Ekko" instrumentalt og Megaphonic Thrift/Sten Ove Toft presenterer "Neues problem!".

24 / 25 / 26 september på USF Verftet. Billetter i forsalg på Apollon og Billettservice.no.

Se her for hele programmet til Ekkofestivalen.


Opprettet: 2/9-2009

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon