USF VERFTET
Hjem > Nyheter > ELEGANT OG FENGENDE SVENSK RETROSOUL

ELEGANT OG FENGENDE SVENSK RETROSOUL

Foto: Café, 2006
Foto: Café, 2006

Konserten er utsolgt. Eventuelle uavhentede billetter selges i døren. Den svenske soulkometen Veronica Maggio blåste liv i frosne nordmenn i vinter med singelen ”Måndagsbarn”. Platen med samme navn er spekket med Motown og Stax-parfymerte godlåter. Fredag 23. oktober spiller hun og bandet på USF Verftet.

Konserten er utsolgt.

Bergenlive presenterer Veronica Maggio:

Maggio har i hele år vært en av de største radio-yndlingene her til lands med låtene "Måndagsbarn", "17 år" og "Stopp". Nå er hun er i ferd med å bli en like stor stjerne i Norge som i sitt eget hjemland der hun har rasket med seg det som er mulig av priser og utmerkelser samt skyhøye salgstall for utgivelsene sine.

De smånaive tekstene og den snerrende stemmen flørter hemningsløst med retrosoulen, og slik kan hun fort minne om en litt sartere nordisk utgave av Duffy eller Amy Winehouse. Selv kaller hun seg discotjej, og det svinger når Veronica snører på seg danseskoene og vrikker seg yndig gjennom sin snertne neo-motown. Det serveres skamløst fengende skandinavisk soul og R'n'B med smilegaranti når den svenske jenten entrer scenen sammen med sitt eminente band i Bergen for aller første gang.

Tid: kl 22.00 

Dørene åpner: kl 21.00
Kr. 250 / 200 (BT-kort)
Forsalg: Billettservice.no her

NB: 18 års aldersgrense. Alle henvendelser som gjelder aldersgrense, billettsalg og annet rettes til Bergenlive. Bruk epostadressen info@bergenlive.no.

Se "Måndagsbarn" på Youtube her.

................................................................................

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement.
Rullestolbrukere har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til Sardinen USF og Kafé Kippers.
USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.

 

Opprettet: 19/10-2009

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon