USF VERFTET
Hjem > Nyheter > IVAR LÆRER DEG Å SKRIVE EN LÅT

IVAR LÆRER DEG Å SKRIVE EN LÅT

Har du en låt inni deg som ikke kommer ut? Et tøft riff men ikke noe vers? En bra tekst som mangler en melodi? Da er det beste du kan gjøre å være med på AKKS' låtskriverkurs.

Hit kommer både folk som aldri har skrevet en låt og folk som trenger mer inspirasjon i låtskrivingen. Fjorårets kurs ble en stor suksess og kurset ble raskt fulltallig. Det er kun én plass igjen i skrivende stund, så interesserte bør hive seg rundt raskt! Kurset er åpent for folk i alle aldre.
ALLE er gode nok til å skrive låter - eneste kvalifikasjon er å ville formidle noe. Det vil være fokus på den musikalske prosessen: se på ulike innfallsvinkler for låtskriving, hvordan man kan la seg inspirere som musiker, tips/hint som kan være nyttig for en komponist, eksempler på hvordan låter skrevet av lærer Ivar har blitt til. Deltakerne får også innføring i å arrangere låter for band, tekstskriving, og i tillegg blir låter/ideer fra kursdeltagerne gjennomgått. Tilsammen blir det 12 timer fordelt over tre ettermiddager.

Lærer på kurset er Ivar Bjørnson. Ivar sine musikalske kunnskaper spenner over de fleste sjangere og han er innehaver av Alarmprisen, to Spellemannspriser og BT-prisen. Han er nok mest kjent som musiker og komponist i Enslaved men er også aktiv i flere musikalske sammenhenger bl.a. OiOifestivalen, Rikskonsertene, Moldejazz osv.

Kurset går tirsdag 3, onsdag 4 og torsdag 5 november på USF Verftet, ettermiddager 16:00 til 21:00. Kursavgift: kr 950 for AKKS-medlemmer / kr 1350 for andre. Medlemsskap i AKKS koster kr. 150.

Se AKKS Bergens nettside med mer informasjon om musikkurs og øvingslokaler.

 

 

Opprettet: 26/10-2009

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon