USF VERFTET
Hjem > Nyheter > SCENELYSENE SLUKKES OG BATTERIENE LADES PÅ USF

SCENELYSENE SLUKKES OG BATTERIENE LADES PÅ USF

Det går mot slutten for nok et innholdsrikt år på USF Verftet. Musikklivet i Bergen ser ut til å være på en evigvarende opptur, og aktiviteten på scenene våre har vært stor. Mange arrangører har sørget for arbeid til artister og store kulturelle opplevelser for publikum.

JULEPAUSE PÅ USF

Det har vært flere høydepunkter, og det vil ikke være riktig å trekke frem enkeltarrangementer. Men alle våre arrangører fortjener en stor takk for samarbeidet i året som gikk, og vi ser frem til at vi sammen kan forsyne bergenserne med enda mer kulturelt stimuli i 2010. Takk til Avgarde, Bergen Jazzforum, Nattjazz, Hole in the Sky, Ekkofestivalen, Bergenlive, Bergenfest, Made, Cinemateket USF, Salsaklubben, Omamotion, BIT-Teatergarasjen, Immaturus, Bajazz, Back to Beat, Bergen Reggaefestival, Basstronomisk Institutt, Bergen Big Band, studentorganisasjonene på Kvarteret, Emergenza, Meteorfestivalen m.fl.

For oss i administrasjonen for USF Verftet har 2009 vært preget av hardt arbeid med å prosjektere den store ombyggingen av store deler av scenearealene. Behovet for en profesjonell og spesialisert scene for den rytmiske musikken (jazz, rock, pop og annen elektrisk forsterket musikk) er stort. Med Arena USF, som ombyggingen vil resultere i, får Bergen et komplett scenehus med lenge etterlengtede fasiliteter for både publikum, arrangører og artister. Forprosjektet er ferdig, nå starter vi på detaljprosjektet. Arbeidet med finansieringen er kommet langt, Bergen kommune er en god støttespiller og vi ser frem til et godt samarbeid med både fylkeskommune og departement i 2010.

Sceneaktiviteten på USF tar en lang pause i jule- og nyttårshelgen. Pausen bruker vi til å telle kabelbeholdningen, koste støv i krokene og rydde i gjenglemte gitarer og scenerekvisitter. Cinemateket USF har filmvisninger til og med 20. desember, Visningsrommet USF med utstillingen "Hunters Game" holder åpent til samme dato.
Kafè Kippers holder stengt lenge og åpner igjen 11. januar.

Vel møtt til et nytt, og kulturellt sett, hyperaktivt år.

 

Opprettet: 18/12-2009

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon