USF VERFTET
Hjem > Nyheter > GOD JAZZVÅR I SIKTE

GOD JAZZVÅR I SIKTE

Etter en travel høst med ny publikumsrekord ble folkene i Bergen Jazzforum så hete i toppen at de måtte til Finse for å kjøle seg ned i snø og minusgrader. Det gjør de forsåvidt hver år, innledningen over innrømmes å være et tamt forsøk på en slående formulering a la nettavis.

Men det er sant at høstens konserter brakte jazzklubben dobbelt så mye publikum som tidligere sesonger. Og det er sant at jazzklubben lar årets første jazzkonserter foregå på høyfjellet, med festival må vite, nemlig den tradisjonelle Finsejazz.

Programmeringen til vårens konserter på USF er i gang og bekreftelsene tikker inn hver dag nå. Først på plakaten her på USF er saksofonisten Petter Wettre som kommer med trommiskompisen Anders Mogensen og Jon Rune Strøm for anledningen på bass.

Konsertserien Jazzout presenterer jazz i marginalfeltet; i grenselandet fri improvisasjon, samtidsmusikk og kunstmusikk. Utfordrende, spennende og gratis!

Ungene får også sitt denne våren: Bajazzkonsertene går som vanlig en gang i måneden, men høydepunktet blir en hel Bajazzfestival i april! Gode festivalgangere skal krøkes tidlig, så her gjelder det at alle tanter, pappaer og mormorer og andre tar oppgaven alvorlig og loser ungene inn på Bajazzfestival. Ta følgejobben på skift hvis det ikke passer for alle å tilbringe hele dagen med å jazze.

Dypfrosne bergensere kan varme seg med tanken på Omara Portuondo som inntar USF i midten av april, med sol i både stemme og rytme. Hør bare her.

Omara Potuondo På USF VerftetBergen Jazzforums nettsider kommer det nye konsertoppføringer etterhvert som de bekreftes fremover. Her finner du både de regulære jazzklubbkonsertene om fredagene, Jazzout på onsdager og Bajazzkonsertene.

God jazzvår!

 

 

Opprettet: 12/1-2010

USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon