USF VERFTET

Utleie

Mange av scenene og lokalene på USF Verftet er tilgjengelig for utleie til konserter, selskaper og serveringsarrangement, møter, konferanser, seminarer, events med mer. Vi har lang erfaring med både store og små arrangementer, og kan tilby en samlet løsning der både teknisk utstyr, personell og matservering er inkludert.

Enten du er konsertarrangør, kunstner eller konserndirektør vil du oppleve at stedet har en helt spesiell, uformell og pulserende atmosfære. Nettopp dette gjør at våre gjester kommer tilbake til oss med jevne mellomrom.

LEIE AV LOKALER OG SCENER TIL KUNST- OG KULTURARRANGEMENTER -
kontakt USF Verftet på tlf. 55 30 74 10 eller send en mail.

LEIE AV LOKALER TIL SELSKAPER, MØTER OG EVENTS -
kontakt Kafé Kippers tlf 55 30 40 80.

LEIE AV LOKALER TIL ATELIER OG KONTOR -
kontakt huseier Norwegian Preserving Co AS ved Jakob Sætre, tlf. 55 33 57 77. Vi har et begrenset areal til slik utleie, mens huseier administrerer en langt større del.

 • Røkeriet USF er den største scenen og brukes i hovedsak til større konserter av internasjonalt format i rock og jazz genren. Lokalet er røft og fleksibelt og brukes også til teater, dans, som installasjonsarena innen kunst, og som location for filmopptak. Kapasitet til max. 800 stående publikummere. Kan også brukes til større serveringsarrangementer, da med kapasitet på max 350 personer. Scenen er utstyrt med lys- og lydanlegg fra Musikkutstyrsordningen. Se mer informasjon i menyen til venstre.

  NB: RØKERIET OG TILSTØTENDE LOKALER ER UNDER OMBYGGING OG ÅPNER IGJEN VÅREN 2013. DA ØNSKER VI VELKOMMEN TIL BERGENS NYE STORSCENE FOR ROCK, JAZZ OG ANNEN ELEKTRISK FORSTERKET MUSIKK, MED PLASS TIL 1200 STÅENDE / 600 SITTENDE PUBLIKUMMERE.

  TA GJERNE KONTAKT FOR INFORMASJON OM LEIE AV DEN NYE SCENEN OG LOKALET.


 • Sardinen USF er et klubb- og konsertlokale med publikumskapasitet på max 500 personer fordelt på sitte- og ståplasser.
  Lokalet brukes av konsertarrangører og er en viktig formidlingsarena for lokale og nasjonale musikere. Scenen representerer et bredt tilbud for musikkmiljøet og publikum.
  Lokalet egner seg også til mindre teater- og revyforestillinger, og som selskaps- og seminarlokale. Ved sistnevnte anledninger tilbyr vi komplett service med servering av mat og teknisk bistand. Utstyrt med fullt profesjonelt PA og lysanlegg. Se mer informasjon i menyen til venstre.

 • Studio USF er en black-box og egner seg godt for både teater, konserter, dans og performance, særlig for utøvere som setter pris på god kontakt med publikum. Studio USF kan også brukes som prøvelokale og til foredrag/kurs/møter. Lokalet kan innredes fleksibelt etter leietakers ønske, med ulike løse sceneelementer og 80 løse stoler.

 • Cinemateket USF er en kinosal med 92 seter i amfi med profesjonellt fremvisningsutstyr for de fleste formater. Salen har bl.a. nytt digitalt bilde- og lydsystem. Internettilkobling med 6 megabits digitallinje. Lokalet kan leies for presentasjoner, foredrag, prøvevisninger o.l. Henvendelser om leie gjøres direkte til driftsorganisasonen bak Cinemateket USF på tlf. 55 31 85 80. Se mer informasjon i menyen til venstre.

 • Øvingslokaler for musikk. På USF Verftet er det øvingslokaler for band og musikere. Det er AKKS som leier ut disse, ta kontakt på tlf. 55 55 75 55.

 • Ateliér og kontorer. Ateliérene for billedkunst og kunsthåndverk er arbeidssted for rundt 80 kunstnere: malere, tegnere, grafikere, skulptører, keramikere, tekstilkunstnere, fotografer m.fl. USF-huset rommer også Bergen kommunes atelier for gjestekunstnere.
  Henvendelse om leie av ateliér og kontorer gjøres til huseier Norwegian Preserving v/Jakob Sætre på tlf. 55 33 57 77, eller til Stiftelsen Kulturhuset USF på tlf. 55 30 74 10.

 • Events
  Lokalene på USF Verftet er annerledes, har særpreg, er fleksible og leveres med profesjonell sceneteknikk, servering og stab - akkurat det som trengs til en vellykket event.

 • Selskaper
  For booking og informasjon, ring 55 30 40 80.USF Verftet - Georgernes Verft 12, 5011 BERGEN - Tel: (+47) 55 30 74 10 Web: Kyber Kommunikasjon