USF Verftet

Kafé Kippers er møtestedet for kunstnere, artister og kulturhusets gjester.
Mange sier at utsikten over fjorden, skipstrafikken, måkesvev og solnedgang er Bergens beste.
Kaféen er et populært lunsjsted med rimelige retter og rask servering, og om kvelden er det et uformelt spisested der en gjerne kan nyte bare et glass hvis man ønsker det.

På menyen finnes både småretter og større middagsretter, samt mange typer kaffe, te, øl og vin. Matservering helt til kl. 22.00 (kl. 18.00 søndager). Kafé Kippers er et rolig sted, med skiftende kunstutstillinger på veggene.

KAMPANJE I MARS: TO KAN SPISE OG BETALE FOR ÉN!

Se lenke til menyer nederst på siden.

Åpningstider for Kafé Kippers er
kl. 11.00 til 23.00 hverdager
kl. 11.00 til 24.00 på fredager
kl. 12 - 24 lørdager

kl. 12 - 23 søndager

For bordbestillinger og forespørsler om selskapslokaler og annen servering; ring tlf: 55 30 40 80 i åpningstidene. Restaurantsjef er Tomas Johannessen, tlf 41 20 18 80 / tomas@ght.no.

Kaien på USF Verftet er et populært sted i sommerhalvåret.

Her kan en nyte hele solnedgangen over byfjorden utover mot midnatt. Det er plass til 500 gjester på uterestauranten, og på varme soldager kan det være greit å reservere bord på forhånd dersom en vil spise middag. Matserveringen skjer fra Kafé Kippers.

På USF Verftet er det fleksible lokaler som egner seg for mange typer selskaper og privatarrangementer. Ta kontakt for mer informasjon.

All serveringen på kulturhuset USF Verftet drives av Terminus Catering som er en del av Augustin og Grand Terminus-gruppen. De driver i dag de to hotellene Augustin og Terminus, samt Kalfaret Bryggehus og catering i Grieghallen.

Tilbake til toppen av siden