USF Verftet
Hjem > Nyheter > USF GIR TILSKUDD TIL KULTURBUDSJETTET DITT

USF GIR TILSKUDD TIL KULTURBUDSJETTET DITT

Vi gir bort to dagspass til lørdagens Bergenfest! Send mail innen tirsdag 27 april kl. 12 og du er med i trekningen.

Send mail til evy@usf.no innen kl. 12 i morgen.

To personer trekkes ut og får ett pass hver.

BERGENFEST MED HELAFTEN PÅ USF: THE VERY BEST + LARS VAULAR + VERONICA MAGGIO + KARPE DIEM + THE SOULJAZZ ORCHESTRA + MAYER HAWTHORNE & THE COUNTY

En helaften med dagspass på USF Verftet, med fire artister i Røkeriet og to i Sardinen. Lars Vaular har lagt fra seg solbrillene og er helt om dagen og natten, Veronica Maggio kommer tilbake til USF med sin Motownparfymerte svenskesoul og jammen blir hun sekundert av lovpriste unge Mayer Hawthorne fra USA. Flere? Ja, the Souljazz orchestra, Karpe Diem og The Very Best spiller også. Velkommen til en komplett musikkopplevelse fra to scener under samme tak 1. mai!

PÅ SCENEN I RØKERIET USF:

KARPE DIEM fikk med sitt forrige album med tittelen Fire vegger sitt definitive gjennombrudd. De har solgt så bra at de selv 15 uker etter utgivelse var blant topp 10 på VG-listen, deres fengende norsk-språklige hip-hop spilles på radio hele tiden og det er generelt stor oppmerksomhet rundt gruppen som er ansvarlig for hitlåter som "Stjerner" og "Under overflaten (Som Marit Larsen) og "Fireogtyvegods".
Spiller i Røkeriet USF ca. kl. 00:30

Den svenske soulkometen VERONICA MAGGIO blåste liv i frosne nordmenn i vinter med singelen "Måndagsbarn". Platen med samme navn er spekket med Motown og Stax-parfymerte godlåter. Maggio har i hele år vært en av de største radio-yndlingene her til lands med låtene "Måndagsbarn", "17 år" og "Stopp".
Spiller i Røkeriet USF ca. kl. 23:30

"Rett opp og ned" er låten hele musikk-Norge snakker om akkurat nå! Første smakebit fra LARS VAULAR sitt kommende album, Helt om natten - Helt om dagen, er nå tilgjengelig til allmenn forlystelse. Låten har allerede rukket å bli genierklært av diverse nettsteder samt på Twitter, musikkpolitiets nye interne favoritttumleplass. Etter første gjennomlytting er det sterke signaler som tyder på at dette er årets klubbhit, verken mer eller mindre. Store ord fra Bergen, men av og til må det bare meldes. Hovedpersonen selv sier at "låten får fram barnet i de fleste av oss..."
Spiller i Røkeriet USF ca. kl. 23:15

THE VERY BEST leverte en av de gladeste og beste konsertene på Øyafestivalen ifjor, og tidligere på sommeren sørget de for tilsvarende topp stemning på Roskilde.
Den fransk/svenske duoen Radioclit og sangeren Esau Mwamwaya fra Malawi tar Meyer HawthorneAfrika til klubbene og fjorårets debutalbum Warm Heart of Africa inkluderer singelen Rain Dance, der selveste M.I.A. medvirker. En artist det for øvrig er på sin plass å sammenligne The Very Best med. Her mikses og blandes stilarter som om det var den mest naturlige ting i verden.
Spiller i Røkeriet USF ca. kl. 22:45.

PÅ SCENEN I SARDINEN USF:

MAYER HAWTHORNE er en hvit soulsanger fra Detroit som med A Strange Arrangement laget det beste albumet sjangeren frembrakte i 2009. Debutalbumet har fått velfortjent oppmerksomhet, spesielt i hjemlandet og i Storbritannia. Nå er det resten av Europa som står for tur og Bergenfest blir eneste stopp i Norge på vårens turné.
Spiller i Sardinen ca. kl. 22:15 

THE SOULJAZZ ORCHESTRA fra Ottawa i Canada, får sin debut på kredible Strut Records i år, labelen som har gitt verden en rekke flotte plateutgivelseR de siste årene, deriblant Mulatu Astatke & The Heliocentrics, Grandmaster Flash, Tony Allen & Jimi Tenor, Breakestra, Horace Andy & Ashley Beedle. I tillegg har Strut stått bak flotte samlealbum fylt med dansemusikkperler fra hele verden. Titler som Nigeria 70, Black Rio, Calypsoul 70, Disco Italia og Funky Nassau sier det meste...
Spiller i Sardinen ca. kl. 01:45.

---------

Se Bergenfest.no for fullstendig konsertoversikt.

Aldersgrense 18 år. Arrangør Bergenfest, 55 21 50 60, info@bergenfest.no.
Billetter forsalg Billettservice.no.
Kr. 300 / 250.

Opprettet: 26/4-2010