USF Verftet
Hjem > Nyheter > SOL, GRILL OG MERE SOL

SOL, GRILL OG MERE SOL

Kafé Kippers og uteserveringen har åpent hver dag fra kl. 11 (12) og til kl. 23 (24). Her kan du få lunsj, middag, småretter og godt å drikke, eller bade i Puddefjorden hvis du vil.

Grillen er åpen når det er pent vær: fredager fra kl. 17, lørdager og søndager fra kl. 15.

På menyen finnes både småretter og større middagsretter, samt mange typer kaffe, te, øl og vin. Matservering helt til kl. 22.00 (kl. 18.00 søndager).


Åpningstider for Kafé Kippers er og uteserveringen er
kl. 11.00 til 23.00 hverdager
kl. 11.00 til 24.00 på fredager
kl. 12 - 24 lørdager
kl. 12 - 23 søndager

UTESERVERINGEN HAR ÅPNET
Bordreservering på kaien er dessverre ikke tilgjengelig før litt senere i sesongen.


Lenke til kafémenyen her.


For bordbestillinger og forespørsler om selskapslokaler og annen servering; ring tlf: 55 30 40 80 i åpningstidene.

Kaien på USF Verftet er et populært sted i sommerhalvåret. Her kan en nyte hele solnedgangen over byfjorden utover mot midnatt. Det er plass til 500 gjester på uterestauranten, og på varme soldager kan det være greit å reservere bord på forhånd dersom en vil spise middag. Matserveringen skjer fra Kafé Kippers.

På USF Verftet er det fleksible lokaler som egner seg for mange typer selskaper og privatarrangementer. Ta kontakt for mer informasjon.

All serveringen på kulturhuset USF Verftet drives av Terminus Catering som er en del av Augustin og Grand Terminus-gruppen. De driver i dag de to hotellene Augustin og Terminus, samt Kalfaret Bryggehus og catering i Grieghallen.


Opprettet: 22/5-2012